Artikel Terbaru

\r\n\r\n\r\n\r\nNAMA KAKITANGAN\r\n\r\n\r\nTALIAN TERUS\r\n\r\n\r\nEXT\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n...
\r\n\r\n\r\n\r\nNAMA KAKITANGAN\r\n\r\n\r\nTALIAN TERUS\r\n\r\n\r\nEXT\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n...
\r\n\r\n\r\n\r\nNAMA KAKITANGAN\r\n\r\n\r\nTALIAN TERUS\r\n\r\n\r\nEXT\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n...
\r\n\r\n\r\n\r\nNAMA KAKITANGAN\r\n\r\n\r\nTALIAN TERUS\r\n\r\n\r\nEXT\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n...
 \r\n\r\n\r\n\r\n\r\nNAMA KAKITANGAN\r\n\r\n\r\nTALIAN TERUS\r\n\r\n\r\nEXT\r\n\r\n\r...
\r\nLaman UDA e-album ini terdiri daripada galeri gambar dan video yang telah dirakamkan s...

Mutiara Kata

Penginapan Di Apartment A’Famosa Resort,

Alor Gajah, Melaka


Tuan/Puan warga kerja Kumpulan UDA Holdings Berhad yang dihormati, 

Dimaklumkan bahawa UDA telah menerima satu (1) unit kondominium di A’Famosa  Resort, Alor Gajah, Melaka dari UDA Mall Sdn. Bhd untuk disewakan sebagai tempat percutian warga kerja Kumpulan UDA. Kondominium akan diurus dan diselenggarakan oleh UDA Ancasa Sdn Bhd. Namun begitu semua penempahan hendaklah  dibuat melalui Unit Perhubungan Kakitangan, Seksyen Pentadbiran Sumber Manusia. Maklumat kondominium tersebut adalah seperti
berikut :-

Tarikh mula tempahan : 28 November 2008
Alamat :
Unit No. 02-01, Tower 1, Tingkat 5,
Kondominium Beverly Hills,
A’Famosa Resort, Alor Gajah, Melaka
Bilangan Bilik : 3 bilik
Kadar Sewa : RM90.00 satu hari


Bersama-sama ini dilampirkan syarat-syarat dan prosedur penempahan kondominium tersebut untuk makluman semua. Tuan/Puan diminta menghubungi Unit Perhubungan Kakitangan, Seksyen Pentadbiran Sumber Manusia sekiranya ada pertanyaan/ memerlukan keterangan lanjut.

PENYEWAAN DI APARTMENT A’FAMOSA RESORT, ALOR GAJAH, MELAKA
Syarat-syarat dan Prosedur Penempahan

JENIS APARTMENT:
1 unit apartment dengan 3 bilik tidur
KADAR SEWA: RM90.00 satu malam


PROSIDUR PEMBAYARAN SEWA / PENGINAPAN


1) Pembayaran terus melalui Wang Tunai atau Kad Kredit di Kaunter Pendaftaran “Front Office” AnCasa Hotel Kuala Lumpur.

2) Pembayaran terus melalui “Bank-In” dalam Akaun UDA AnCasa Sdn Bhd, Akaun No: 5050 4620 8901 dan “Bank-In Slip” diserahkan kepada Kaunter Pendaftaran AnCasa Hotel Kuala Lumpur semasa mengambil kunci.


PROSIDUR PENEMPAHAN BILIK & PENDAFTARAN MASUK

1) Kesemua penempahan bilik adalah melalui Bahagian Pengurusan Sumber Manusia, UDA Holdings Berhad sahaja dan borang tempahan boleh diperolehi dari Unit Perhubungan Kakitangan, Seksyen Pentadbiran Sumber Manusia.

2) Kesemua penempahan bilik harus disertakan dengan maklumat dan butiran pengunjung dengan Nama Penuh, Nombor Kad Pengenalan, Nombor Handphone, Nombor Kereta, Tarikh Masuk “check-in” dan Tarikh Keluar “check-out”. Waktu “check-in” adalah pada/selepas 3.00 petang dan waktu “check-out” adalah pada/sebelum 12.00 tengahari.

3) Para pengunjung harus mendaftarkan diri di Kaunter Pendaftaran AnCasa Hotel Kuala Lumpur, membuat bayaran dan seterusnya mengambil kunci apartment tersebut dari pada penyambut tetamu yang bertugas. Selepas pengunjung tersebut “check-out” pada hari keesokannya / tarikh berkenaan, kunci apartment tersebut perlu dipulangkan ke Kaunter Pendaftaran AnCasa Hotel Kuala Lumpur. Pihak UDA AnCasa akan menyediakan satu Buku Log / “Control Log Book” untuk menyelaraskan prosidur pengambilan dan pemulangan kunci apartment tersebut. UDA Ancasa akan menyimpan 2 set kunci untuk memudahkan prosidur pengambilan dan pemulangan kunci yang mungkin berlaku pada masa yang berlainan.

4) Pihak Pengurusan UDA AnCasa Sdn Bhd juga telah menyediakan peralatan dapur bagi kemudahan para pengunjung untuk memasak.

5) Pihak Pengurusan UDA AnCasa Sdn Bhd akan menyediakan satu “FILE / FOLDER” informasi didalam apartment tersebut untuk keselesaan para pengunjung. UDA AnCasa juga akan menyimpan rekod-rekod kemudahan dan barangan yang sedia ada didalam apartment tersebut dan akan membuat pemeriksaan dari masa ke semasa untuk memastikan segala kemudahan, peralatan dan barangan adalah dalam keadaan baik dan sempurna.

6) Pihak Pengurusan UDA AnCasa menyarankan agar kesemua para pengunjung untuk MEMAKLUMKAN kepada pihak pengurusan UDA AnCasa Sdn Bhd segala kerosakan barangan yang perlu pembaikan/penggantian untuk keselesaan para pengunjung yang seterusnya.

Kalendar

«  April 2013  »
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Waktu SolatStatistik Pelawat

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday104
mod_vvisit_counterYesterday127
mod_vvisit_counterThis week231
mod_vvisit_counterLast week1069
mod_vvisit_counterThis month3157
mod_vvisit_counterLast month4523
mod_vvisit_counterAll days92178

Online Now: 3
Your IP: 172.16.1.11
,